top of page

Fabrieksstraat

In een smalle straat, centrum Brussel, lag er een onbebouwd en klein perceel van nauwelijks 13,5 bij 6,5 meter. Het oorspronkelijke huis was gesloopt om er illegale parkeerplaatsen van te maken. Een kleine stadskanker die vroeg om opgelost te worden.

 

Fast Forward ontwierp een comfortable ééngezinswoning met kantoorruimtes. De woning kreeg een prachtige, zuid-geörienteerde loggia en een compacte lift, omdat Fast Forward van mening is dat wonen in de stad comfortabel én magnifiek moet zijn. In alle seizoenen.

 

De gekozen materialen tonen waar wij met Fast Forward voor staan. Natuurlijke materialen die warmte uitstralen. Eenvoudige details die het project betaalbaar en stijlvol maken. Een robuuste plint in de stad, waardoor het gebouw onverslijtbaar wordt.

bottom of page